top of page
ebooks, free books, belbooks

10 Danske Lignelser

 

Som voksen har jeg indset, at de to mest betydningsfulde bøger i mit liv er H.C Andersen’s samling af eventyr og Bibelen. Præcis i denne rækkefølge. Bibelen er rig på de korte historier, som Jesus fortalte på sit livs vandring. Vi kalder dem Lignelser. De ligner noget, og de har et symbolsk udtryk. De er fyldt med metaforiske billeder, og de giver direkte svar på de vigtigste spørgsmål i menneskers liv. Jeg lærer stadigvæk meget af de små, men meget kloge, bibelske fortællinger.

 

Hver tid har sine egne problemer og udfordringer. Derfor har jeg i denne bog samlet mine egne nye, små historier. De er inspireret af - og udformet som - Lignelser. Danske Lignelser anno 2015. De har også mange symboler og metaforiske billeder. De er også rettet mod livets store udfordringer og dilemmaer. De giver ikke noget direkte svar, men de prøver at skabe et frirum til mine læsere, som så selv må finde svarene.

 

Belbooks - elektronisk forlag med holdning. 

Jeg har skrevet mine to bøger om tvillingeord på dansk og på russisk til de mennesker, som gerne vil lære lidt mere om Rusland - ikke om Putin, krig og konflikter, men om “fællesord”, fælles historier og fælles målsætning, som for alle mennesker er: Fred, kærlighed og tolerance. Irina Bjørnø, forfatter

 

 

Belbooks Boghylde
ebooks, free books, belbooks
bottom of page