top of page

Belbooks - e-bøger på dansk, engelsk og russisk 

 

Belbooks  er et elektronisk forlag, som har eksisteret siden 2011. Belbooks udgiver kun bøger i elektronisk format af hensyn til miljøet og CO2 udslip. Belbooks producerer e-bøger på dansk, engelsk og russisk. 

Belbooks blev oprindeligt startet som et faglitterært forlag  med speciale i sundhed, skønhed, kvinders liv,  relationer og familieopbygning. Men i 2014 kom der også kogebøger (“Fru Jensens Kagebog” er den første i rækken) og spændende , magisk-realistiske historier om moderne menneskers skæbner (“Kalejdoscope” ) på Belbooks boghylder.

Bag Belbooks står den dansk-russisk forfatter, digter,  foredragholder, blogger og videocreator - Irina Bjørnø. 

Lige nu har Belbooks udgivet 7 e-bøger på dansk; 4 på engelsk og 17 på russisk (bl.a. “12 breve til Præsident Putin”, som formidler  den danske samfundsmodel).

Mange bøger venter stadigvæk på oversættelse. 

 

 

Irina Bjørnø var nomineret til “Årets Forfatter” i Rusland i 2012 og 2013, 2014 (læs here)

 

Hun skriver kronikker i “Den Korte Avis” og i en række sociale medier. Hun er medlem af bestyrelsen i Modersmål-Selskabet i Danmark og medlem af Russisk Forfatterforening. Hun holder foredrag om sit  forfatterskab og om Rusland. Sidste foredrag var i Forfatterforeningen - se uddrag.  

 

 

REFERENCER

 

Irina Bjørnø har skrevet over 300 videnskabelige og almennyttige artikler i danske og i internationale medier og hun har desuden undervist på universiteter i Cambridge, Göttingen, Oxford, Wien, og har medvirket i radio og TV.  

 

Den Korte Avis

DR2 Nyheder

Berlingske

Femina

Tåstrup avis

Sengeløse radio

m.fl.

 

 

FREE books - http://issuu.com/belbooks

 

FREE lydbøger -https://soundcloud.com/belmusic

ebooks, free books, belbooks
bottom of page